Olvasói levelek 2012/2

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Ma már meg is kaptam a könyveket, nagyon köszönöm!
A számlán szereplő összeget elutaltam, bízom benne, hogy hétfőn a számlájukon lesz.
Két dolgot szeretnék megjegyezni:
(1) számomra fantasztikus az a bizalom, hogy elküldik a csomagot, és bíznak abban, hogy a vevő ki fogja fizetni!
(2) valamint nem értem, hogy miért nem számítanak fel postaköltséget…
Csak gratulálni tudok Önöknek, hogy ilyen még létezik egyáltalán!
Köszönöm a gyors kiszolgálást, és további jó munkát és sikereket kívánok Önöknek!

Á.R.

 

Talán egy kézen meg tudnánk számolni, hogy az elmúlt 25 évben hányan éltek vissza bizalmunkkal. Emiatt pedig nem érdemes sem a megrendelőnek nagyobb költséget, sem magunknak több munkát okozni. Postaköltséget egyébként csak háromezer forint fölött nem számolunk fel.

(A szerk.)

 

A „Vallás szociológiája” című könyvismertetése az egyik legkiválóbb és legtanulságosabb, melyet valaha is olvastam, fel is figyeltem rá nyomban. Nagyon tetszett, mert már rég nem találkoztam ilyen lelkiismeretes könyvismertetéssel, amelyből valóban profitál az ember, és tudja, hányadán áll az illető könyvvel…

H.J., Debrecen

 

Hálásan köszönöm az eddigi számokat, a tárgyilagos tájékoztatást a vallási dolgokról a világban – és az egyházmegyében. A láng magasra csapott, de el is illant, és most lehet, hogy csak parázs van, vagy az sincs már. Ahogy a polgári vonalon, úgy itt is el lesz hallgatva minden, és aki „nem tudott semmiről semmit”, továbbra is emelet fővel járhat. A „FIDENTIA PRO ECCLESSIA” emlékérem méltó kezekbe került. Megszenvedtek egyházhűségükért.

P.K.

 

Hálás szívvel elfogadom megtisztelő ajánlatát, amit az 2012. évi Egyházfórum előfizetésem ügyében tett, hogy egy pártoló előfizetésnek köszönhetően ajándékba küldi meg az ez évi példányokat…

Reménykedem és bízom benne, hogy az Egyházfórum folyóirat és az Egyházfórum könyvek és kiadványok sorsa nemcsak földi és világi (anyagi) dolgok függvénye, hanem az isteni Gondviselés műve is, melyhez támogató imáimat tudom felajánlani. Belső meggyőződésem ugyanis, hogy a zsinati megújulás (nyitások és előrelépések), a jelenlegi hierarchikus és intézményes meghátrálás dacára, főként a 21. századi fokozódó kihívások közepette, már nem elodázhatóak.

Sz.L., Budapest